Volkswagen Originalna dodatna oprema. 

Volkswagen Originalna dodatna oprema garantuje, kao i sama marka, kvalitet i najbolju funkcionalnost. Kao kod mnogih drugih stvari u životu, da li u umjetnosti ili modi važi deviza:       samo original pruža sigurnost , pouzdanost, vrijednost i samo original jeste i ostaje original.

Visokovrijedni automobil kao Volkswagen ispunjava Vaše visoke zahtjeve vezane za funkciju i dizajn. Volkswagen Originalna dodatna oprema proizvodi se po istim strogim kriterijima, jer ona nastaje u uskoj saradnji sa odjeljenjima za razvoj i dizajn u Wolfsburgu, gdje se zajedno sa vozilom razvija, testira i usklađuje. Zato je Originalna dodatna oprema takođe i investicija u atraktivnost , održanje vrijednosti i dugovječnost Vašeg vozila. Time ste na svim putevima savršeno opremljeni.

Vaš Volkswagen partner će Vas rado posavjetovati o asortimanu Originalne dodatne opreme za Vašu individualnu mobilnost . Doživite široku ponudu iz sedam grupa proizvoda i koristite pogodnosti 2-godišnje-garancije na Originalnu dodatnu opremu . Za još veće uživanje u vožnji, fascinaciju i sigurnost.

 

- Garantni rok za sve artikle je 2 godine
- U slučaju oštećenja ili kvara moguća je zamjena pojedinih dijelova proizvoda
- Samo Originalna dodatna oprema je u svakom smislu prilagođena Vašem Volkswagen vozilu
- Ugradnjom Volkswagen Originalne dodatne opreme zadržavate pravo na garanciju na vozilo