Dodatne usluge.Narudžbe na servis

Putem naših kontakt podataka možete dogovoriti Vaš termin za servis čime izbjegavate čekanje tokom servisiranja vozila.

  

Zamjensko vozilo

Dok je Vaš auto na servisu možemo Vam ponuditi zamjensko vozilo po niskim cijenama najma. Prilikom dogovora termina za servis neophodno je da naglasite da želite zamjensko vozilo kako bi smo isto rezervisali za Vas.

 

Usluga „Odvoz i dovoz vozila“

Kako bi smo Vas poštedjeli mnogih neugodnosti, za Vas smo kreirali novu uslugu pod nazivom „Odvoz i dovoz vozila“. Vaša jedina obaveza je da nas nazovete u radno vrijeme i dogovorite uslugu „Odvoz i dovoz vozila“.

 

HOMOLOGACIJA

Na temelju člana 205. Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH (Službeni glasnik BiH br. 6/06, 75/06 i 44/07), ministar komunikacija i prometa, u saradnji sa Ministarstvom ili tijelom mjerodavnim za poslove energetike i industrije, donijelo je Pravilnik o homologaciji vozila, dijelova uređaja i opreme vozila kojim se uređuju uslovi za homologaciju vozila, dijelove uređaja i opreme i uslovi za određivanja ustrojstava koja mogu obavljati administrativne i tehničke poslove u oblasti homologacije.

 

CERTIFIKACIJA – ATESTI

Članom 206. Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama BiH (Službeni glasnik BiH br. 6/06, 75/06 i 44/07), propisano je da motorna i priključna vozila koja se pojedinačno proizvode, prepravljaju ili popravljaju u većem obimu ili su im oštećeni sklopovi i uređaji značajni za sigurno sudjelovanje u prometu na cestama, prije puštanja u promet moraju biti podvrgnuta ocjenjivanju usklađenosti konstrukcijskih i sigurnosnih karakteristika s odgovarajućim važećim propisima u BiH i na osnovu pozitivnih rezultata izdaje se uvjerenje – certifikat.

 

Cafe u sklopu prodajnog salona

Vrijeme čekanja dok je Vaše vozilo na servisu možete provesti uz TV program, prelistati časopise ili se konektovati na internet koristeći FREE WI-FI.

 

Probne vožnje

Isprobajte i vi! Dogovorite termin za probnu vožnju naših test modela. 

UP!,Polo, Polo Cross, Golf, Novi Passat, Novi Tiguan, Caddy, Amarok...