AKTUELNOSTI U SERVISU
19.10.2021

Zimske gume

U BiH je propisana zakonska obaveza korištenja zimskih guma i traje u periodu 01.11.-01.04.
Zimske gume

U nekim su evropskim zemljama vozači zakonski obavezni koristiti zimske gume, međutim čak i ako niste zakonski obavezni, montiranje zimskih guma može ponuditi mnogo prednosti glede izdržljivosti i prije svega sigurnosti.

 ✅ Izuzetna ponuda renomiranih proizvođača
 ✅ Najbolji omjer uloženog-dobivenog
 ✅ Besplatna montaža i balansiranje
 ✅ Hotel guma
 ✅ Savjeti stručnog osoblja
 ✅ Izuzetno povoljne cijene
 ✅ Kvaliteta i sigurnost

Dobro došli u Nipex ☕️
📧 nipex@nipex.ba  
☎️ 035384384

Image

Zašto zimske gume? 

Važno je provjeriti gume krajem godine, prije početka zime. Gume prilagodite dobu godine. Time značajno umanjujete zaustavni put vozila i povećavate sigurnost vožnje – upravo kada je to najvažnije.Dajemo Vam dobar razlog za zamjenu guma: rizik od nesreće šest puta je veći u zimskim uslovima vožnje.


Image

Ne znate kuda sa vašim ljetnim gumama?
Imamo rješenje za Vas. Nudimo Vam uslugu skladištenja guma i točkova. Kod nas je skladištenje guma i točkova udobno i jeftino: Vaše gume „spavaju“ u hotelu za gume sa 5 zvjezdica. Primamljivo zar ne? Gume i točkove skladištimo i brižno čuvamo za Vas sve do naredne sezone. Oslobodite prostor u Vašem podrumu, garaži, balkonu, dođite u naš hotel za gume. Za Vas ćemo uraditi: ispitivanje, balansiranje i skladištenje. 

Image

Torba za gume                                                    Ukoliko se ipak odlučite da svoje gume/kompletne točkove zadržite u svom domu i tu ih skladištite do naredne sezone mi Vam preporučujemo Originalne Volkswagen torbe za gume.

000073900 do 18“        61,90 KM ✅

000073900E do 21“      87,90 KM 

Pirelli akcija

Kupite 4 Pirelli gume i ostvarite pravo na Tyrelife program

Pirelli Tyrelife je program koji u slučaju nenamjerne i nepopravljive štete krajnjem korisniku omogućuje besplatnu zamjenu jedne od 4 guma u roku od 1 godine od datuma kupovine.