Registracija i osiguranje vozila

Tehnički pregled vozila i agencija Nipex, kao ovlašteni posrednik u postupku registracije vozila, nudi tehničke i administrativne usluge za vaša vozila.


TPV

Tempo života je danas takav da je bez sopstvenog vozila skoro nemoguće funkcionisati. Automobil, skuter, motor, pa i kamion će vas, od tačke A do tačke B odvesti, ali samo ukoliko su u potpunosti ispravni. Ulaganjem u brigu o vašem vozilu, ulažete, prije svega, u sopstvenu i bezbjednost drugih učesnika u saobraćaju.

Mi smo tu da vam uštedimo vrijeme i istovremeno pružimo najbolju moguću uslugu. Za vas i vaše vozilo smo htjeli samo najbolje i zato smo objedinili sve usluge na jednom mjestu: kvalitetno i moderno opremljena stanica za tehnički pregled vozila sa isto tako opremljenim pratećim sadržajima i prostorima za pružanje administrativnih usluga.

Image

Na našem tehničkom pregledu možete dobiti sljedeće usluge:

 • Tehnički pregled automobila
 • Tehnički pregled i registracija motora i skutera
 • Tehnički pregled teretnih i priključnih vozila
 • Tehnički pregled traktora i radnih mašina
 • Osiguranja
 • Registracija 
 • Prenos vlasništva
 • Zeleni karton
 • Sve vrste atesta
 • Probne tablice
 • Provjera broja motora i broja šasije
Image

TEHNIČKI PREGLED
Najgore što možete da uradite jeste da sjednete za volan tehnički neispravnog vozila i zato su tehnički pregledi, ne samo poželjni, već i neophodni i obavezni. Kod nas ćete ih obaviti brzo i bez greške.

REGISTRACIJA VOZILA
Iskusni vozači odlično znaju šta ovo podrazumjeva, a ukoliko ste tek nedavno sjeli za volan, sve što treba da znate jeste da je svako vozilo, bez obavljenog tehničkog pregleda i registracije, neupotrebljivo. Tačnije, nikako ne biste smjeli da ga vozite. Ukoliko dođete na naš tehničke pregled, pobrinućemo se za registraciju vašeg vozila, bez obzira na opštinu kojoj pripadate.

OSIGURANJE
Koliko god da ste dobar i pažljiv vozač, nezgode se, tu i tamo, dešavaju. I bez obzira na to da li se to dogodilo u zemlji ili inostranstvu, u takvim momentima osiguranje je prijeko potrebno. Odabraćemo ono koje je za vas najbolje i pobrinućemo se da se, kada sednete u svoje vozilo, osjećate mirno i bezbrižno.

ZELENI KARTON
Da biste, u nekim od stranih zemalja, mogli voziti, neophodno je da posedujete Zeleni karton. Ne brinite, rado ćemo se pobrinuti za administrativni dio. Na vama je samo da ga preuzmete i uživate u putovanju.

Image

NAJVAŽNIJE
Nipex tehnički pregled može da primi veliki broj vozila, a sve sa namjerom da brzo i efikasno razriješimo sva vaša tehnička i administrativna pitanja. U prevodu, brzi smo i efikasni, a vi ćete biti maksimalno zadovoljni. Radimo i pripremu za tehnički pregled, a određene manje nedostatke uz dogovor otklanjamo na licu mjesta. Garantujemo, prije svega, stručnost i profesionalan pristup i zato, budite u potpunosti bezbrižni, jer vaše vozilo će biti u najsigurnijim rukama.

Medina
Jogunčić
Referentica registracija i osiguranje
Mobitel 
Fax 
Adnan
Mujezinović
Saradnik za garancije - Voditelj tehničko kontrolne stanice