NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A
23.08.2018

Blaga restilizacija Volkswagena Passata GTE

Volkswagen je još u martu najavio planove o blagoj restilizaciji, koju će primijeniti na model Passat GTE.Jasno je da se ne radi o radikalnim, već sitnim stilskim i dizajnerskim zahvatima, sa kojima će Passat biti osvježen, i sa kojima će biti sličniji novijem modelu Arteon.
Passat GTE

Iako skriveni kamuflažom, vidljive su male izmjene na prednjoj masci i braniku, a  LED elementi dnevnih svjetala po svoj prilici će zadržati propoznatljiv oblik “C”.

Također, vidljivo je da su i stražnje svjetlosne baterije dobile nešto drugačiju grafiku LED elemenata.

Osim toga, iz Volkswagena su najavili i da pripremaju novi dizajn felgi, koji će biti dostupan za modelske linije Passata i Arteona, kako za kupce u Evropi, tako i za kupce modela sa američkom specifikacijom.

 

Za sada nije poznato kada će Passat GTE (Euro-spec) biti predstavljen, budući da Volkswagen neće izlagati na sajmu automobila u Parizu, a također nije poznato ni kako će se WLTP procedura odraziti na specifikaciju o potrošnji i autonomiji, jer se trenutno dostupni podaci odnose na NEDC proceduru.

Što se tiče Passata GTE za američko tržište (US-spec), poznato je da će biti dostupan u salonima početkom naredne godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                  Izvor: ProAuto