NIPEX Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz NIPEX.

  1. Novosti
  2. Novi Volkswagen T-Roc
19.01.2022
NOVOSTI U PRODAJNOM SALONU

Novi Volkswagen T-Roc

Novi T-Roc je već dostupan za narudžbe u Nipex salonu.

T-Roc
  • Novi T-Roc u prodajnim salonima očekuje se u drugom kvartalu 2022.
  • Kompaktan crossover model opremljen tehnologijom iz viših klasa vozila: djelomično automatizirana vožnja i IQ.LIGHT uz matrix LED glavna svjetla
  • Visokokvalitetna unutrašnjost s novo dizajniranom instrumentnom pločom i zaslonom infotainment sustava te serijskim Digital Cockpitom
  • Najnovije poglavlje priče o uspjehu: više od milijun prodanih primjeraka diljem svijeta u samo četiri godine

Novi T-Roc: uz svjež dizajn, inovativne sustave potpore i brojne digitalne usluge, Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svog kompaktnog crossover modela. Izoštren vanjski izgled definira neusporediv izgled novih modela T-Roc, T-Roc R1 i T-Roc Cabrio. Unutrašnjost je obogaćena visokokvalitetnim materijalima, redizajniranim zaslonom infotainment sustava te serijskim Digital Cockpitom. Inovativna tehnologija iz vozila više klase od sada je integrirana u obitelj kompaktnih SUV modela i to u obliku svjetala IQ.Light, matrix LED glavnih svjetala i sustava potpore IQ.Drive uz sustav Travel Assist, kao i prediktivnu automatsku regulaciju razmaka (ACC). Volkswagen time čini veliki korak prema postajanju softverski orijentiranog pružatelja usluga mobilnosti u okviru svoje strategije ACCELERATE.

Image

Zbog kombinacije progresivnog izgleda, sportskih performansi i jedinstvene svestranosti, T-Roc je postao popularno, najprodavanije vozilo u posljednje četiri godine. Bez izravnog prethodnika, preko noći je postao ključni stup proizvodnog programa poduzeća Volkswagen. Od uvođenja na tržište 2017. godine, prodano je više od milijun primjeraka ovog kompaktnog SUV vozila. Od kraja 2019. godine, ponuda modela uključuje i izuzetno sportski T-Roc R1. Od proljeća 2020. godine, model T-Roc Cabrio ujedinio je snage SUV vozila s opcijom vožnje sa spuštenim krovom.

Profinjena unutrašnjost, izoštren vanjski dizajn

Uz površinu s podlogom od pjene i prepoznatljive prošive, nova instrumentna ploča donosi moderne i vrhunske istaknute značajke dizajna u unutrašnjost novog modela T-Roc. Zaslon infotainment sustava sada je dizajniran kao tablet te je smješten na instrumentnoj ploči u vidnom polju uz kombinirani instrument iza kola upravljača. Ovisno o opremi, zaslon infotainment sustava ima dimenzije od 8,0'' ili 9,2''. Kompaktni SUV serijski dolazi s digitalnim kombiniranim instrumentom koji je opcijski dostupan do veličine od 10,25'' kao Digital Cockpit Pro. Višenamjensko kolo upravljača također je dio serijske opreme, a krasi ga novi dizajn koji pridonosi intuitivnom upravljanju vozilom.

Image

Obloge vrata od visokokvalitetne tkanine sada su dio serijske opreme. U linijama opreme Style i R-Line obloge vrata i nasloni za ruke presvučeni su umjetnom kožom te ih krase dizajnerski prošivi, kao i naslone za glavu. Još jedna značajka linije opreme Style središnji su paneli udobnih sjedala od tkanine ArtVelours. U kombinaciji s opremom R-Line, opcijski su dostupna vrhunska sportska sjedala za vozača i suvozača (ranije samo za T-Roc R1), kao i presvlake od napa kože.

Vanjske linije novog modela T-Roc sada su izoštrene i čine njegov nedvojbeni crossover dizajn još upečatljivijim. LED glavna svjetla i zatamnjena stražnja svjetla dio su serijske opreme. IQ LIGHT s matrix LED glavnim svjetlima i osvijetljenim letvicama rešetke hladnjaka, kao i grupa stražnjih svjetla nove grafičke strukture s dinamičnim žmigavcima, dostupni su na zahtjev. Pet novih boja laka karoserije i novo dizajnirani 17'' i 19' kotači od lakog metala pružaju kupcu još više mogućnosti za individualizaciju svog vozila.

Nove razine povezivosti i digitalizacije

Novi T-Roc serijski je opremljen naprednim sustavim potpore kao što su sustav nadzora okoline (Front Assist) i potpora zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist). K tomu, novi IQ.DRIVE Travel Assist i prediktivna automatska regulacija razmaka pružaju potporu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju pri brzinama do 210 km/h. Integracijom signala prednje kamere te GPS podataka i podataka karte, sustav upravljanja vozilom može uključivati lokalne podatke o ograničenju brzine, oznake za kraj naselja, križanja i kružne tokove.

Novi T-Roc opremljen je trećom generacijom MIB3 (Modular Infotainment Toolkit), što omogućuje upotrebu čitavog niza online funkcija i usluga. Usluge We Connect Plus mogu se godinu dana besplatno koristiti diljem Europe kao dio standardnog paketa. To znači da su dostupni online upravljanje govornim naredbama normalnim govorom kao i streaming usluge. Funkcije Apple CarPlayTM i Android AutoTM također se po želji mogu bežično integrirati u sustav upravljanja putem aplikacije Connect Wireless.

Opcijski su dostupni učinkoviti TSI i TDI motori, automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG i 4MOTION*

U raznolikom portfelju pogonskih sustava novog modela T-Roc možete birati između tri TSI i dva TDI motora. Ovisno o odabranom pogonu, prednju osovinu pogoni 6-stupanjski ručni mjenjač ili automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG. Maksimalna izlazna snaga1,0-litrenog TSI motora s 3 cilindra je 81 kW (110 KS)2. Pogoni s 4 cilindra razvijaju 110 kW (150 KS) u 1,5-litrenim TSI3/4 motorima i 140 kW (190 KS) u 2,0-litrenim TSI5 motorima. Ponuda je zaokružena s dva 2,0-litrena TDI motora s 4 cilindra izlazne snage 85 kW (115 KS)6 i 110 kW (150 KS)7. Kao alternativa pogonu na prednje kotače, vrhunski prijenos snage osigurava pogon na sve kotače 4MOTION u kombinaciji s dizelskim motorom od 110 kW (150 KS)8. 2,0-litreni TSI motor snage 140 kW (190 KS)5 serijski dolazi u kombinaciji s pogonom 4MOTION.

Image

Dostupan u osnovnoj verziji te tri dodatne unaprijed konfigurirane linije opreme*

T-Roc je sada još lakše prilagoditi vlastitom ukusu, zahvaljujući reorganizaciji linija opreme. Uz osnovnu T-Roc verziju, kompaktni je SUV diljem Europe dostupan u novo konfiguriranim verzijama Life, Style i R-Line. Linija opreme Style ističe se karoserijom u dvije boje, dodatnim kromiranim elementima, pozadinskim osvjetljenjem i udobnim sjedalima u unutrašnjosti. Vanjski dizajn linije opreme R- Line sada se još više temelji na vrhunskom modelu T-Roc R1. Jedinstven karakter odražava se na mnogo načina, kao primjerice u upadljivom, sportskom dizajnu branika i višenamjenskom sportskom kolu upravljača s dodirnim elementima za rukovanje. K tomu, novi T-Roc u kombinaciji s linijom opreme R-Line ima i sportski paket koji uključuje odabir profila vožnje, progresivni upravljač i sportski vozni postroj. Povrh toga, kupci se mogu odlučiti za Black Style paket dizajna u kombinaciji s linijama opreme Style i R-Line. Njegovi vanjski i unutrašnji crni elementi dizajna stvaraju suptilan sportski izgled.

*Paletu motora i linija oprema za BiH tržište provjerite kod naših prodajnih savjetnika ili na konfiguratoru.  

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju