NIPEX Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen će uskoro ponuditi redizajnirano izdanje Passata
22.03.2018
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

Volkswagen će uskoro ponuditi redizajnirano izdanje Passata

Njemački automobilski koncern Volkswagen evropskim će kupcima ove godine ponuditi redizajnirano izdanje modela Passat, u Evropi najpopularnijih automobila iz D segmenta.Paralelno s razmišljanjem o privremenom prestanku proizvodnje Passata koji se prodaje u Sjevernoj Americi, isključivo zbog slabe potražnje tamošnjih kupaca, u njemačkom automobilskom koncernu evropskim kupcima ove godine će ponuditi redizajnirano izdanje aktuelne generacije Passata koji će se i dalje nuditi u dva karoserijska oblika (limuzina i karavan).Prvi čovjek Volkswagena Dr. Herbert Diess je na godišnjoj konferenciji za novinare objavio da će redizajnirani Passat vrlo brzo stići u evropske prodajne salone, a pored poznatih benzinskih i dizelskih motora u ponudi će biti i hibridne pogonske opcije.

Passat New

Zasnovan na modularnoj MQB platformi, Passat osme generacije premijerno je predstavljen krajem 2014. godine, a s karavanskom karoserijom predstavljena je i verzija Alltrack čije su karakteristike dobra alternativa kupcima koji razmišljaju o crossoverima.

Aktuelna ponuda motora trebala bi biti proširena novim 1,5-litarskim TSI turbobenzinskim četverocilindarskim motorom kojim bi se zamijenila stara 1,4-litarska TSI opcija, a sve zajedno trebalo bi pomoći Volkswagenu da Passatom u Evropi zadrži prvo mjesto u prodaji automobila D segmenta.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju