NIPEX Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen I.D. Neo – cestovni testovi u Južnoj Africi
18.12.2018
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

Volkswagen I.D. Neo – cestovni testovi u Južnoj Africi

Nije tajna da Volkswagen priprema električno pokretane automobile. Također, poznato je da je razvoj nove MEB platforme namijenjene električnim vozilima započeo još 2015. godine, a prvi Volkswagenov električno automobil biće I.D. Neo i trebao bi se pojaviti krajem naredne godine.Prema prvim najavama, entry-level I.D. Neo trebao bi imati bateriju kapaciteta 48 kWh, koja bi mu trebala osigurati autonomiju od 330 km, ali prema nepotvrđenim izvorima, u ponudi bi se trebalo naći nekoliko baterijskih blokova, najveći sa kapacitetom od 111 kWh, koji bi trebao osigurati doseg od 550 km.

ID

Dio ovih nepoznanica i nagađanja već sada možemo izbjeći, budući da su se pojavile prve špijunske fotografije funkcionalnog prototipa I.D. Neo, nastale u Južnoj Africi. Unatoč kamuflaži, vidljivo je da automobil ima hatchback oblik, kako je i najavljeno.

Može se pretpostaviti da će se uskoro naći i više špijunskih fotografija, ali i zvaničnih informacija, ipak, već sada je otprilike jasno kako će ovaj automobil izgledati.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju