Upit za termin servisa

Želite dogovoriti termin?

Jednostavno unesite najvažnije podatke i Vaš upit biti će odgovoren u najkraćem mogućem roku.

Upit Termin servisa

Oprema za Vaše vozilo

Otkrijte odgovarajuće proizvode za Vaše vozilo.

Garancija

Garancija mobilnosti

GARANCIJA MOBILNOSTI predstavlja koncept obezbjeđenja mobilnosti vozačima Volkswagen vozila i njihovim putnicima koji zbog mogućeg kvara vozila ostanu na putu. Primjena Garancije Mobilnosti postoji samo ako vozilo svojom sopstvenom snagom ne može stići do najbližeg Volkswagen ovlaštenog servisnog partnera ili ako proizvođač zbog tehničkih razloga zabranjuje nastavak vožnje (npr. svjetlucanje kontrolnih lampica crvene boje: kočioni uređaji, sistem hlađenja, sistem pritiska motornog ulja i sl.). Takvo vozilo definiše se kao nepokretno vozilo.

Saznajte više
Mul-t-lock

Mehanička blokada mjenjača

Mehanički sigurnosni sistem CONSTRUCT sa MUL-T-LOCK interaktivnim cilindrom nudi Vam jedan od najviših nivoa zaštite vašeg vozila zbog niza razloga:- Kompatibilan je sa većinom vozila sa manuelnim i automatskim mjenjačem- Lagan je za rukovanje- Instalacija se vrši od strane ovlaštenog distributera ili servisa- Za pojedine marke vozila predstavlja originalnu dodatnu opremu

Saznajte više

Naše usluge

Usluga zamjenskog vozila

Usluga zamjenskog vozila

Ukoliko ste svoje vozilo ostavili na popravci, iskoristite mogućnost i odvezite se do svog radnog mjesta ili kuće zamjenskim vozilom, o čemu ćete detaljnije upute dobiti kod Vašeg servisnog savjetnika.
Dolazak & dostava

Dolazak & dostava

Kako bi smo Vas poštedjeli mnogih neugodnosti, za Vas smo kreirali novu uslugu pod nazivom „Odvoz i dovoz vozila“. Vaša jedina obaveza je da nas nazovete u radno vrijeme i dogovorite uslugu „Odvoz i dovoz vozila“.
Benzinska pumpa

Benzinska pumpa

Najbliža benzinska pumpa udaljena je od našeg prodajno servisnog centra 200 m.
Kutak za djecu

Kutak za djecu

Mi želimo i našim malim posjetiocima skratiti vrijeme čekanja. U našem kutku za igru djece postoji mnogo toga za otkriti.
Café

Café

Vrijeme čekanja dok je Vaše vozilo na servisu možete skratiti pićima za osvježenje i kafom, pogledati TV program ili prelistati časopise.
Prodavnica dodatne opreme

Prodavnica dodatne opreme

Vjernost marki do u detalj. Uvijek imamo veliki izbor artikala iz područja sigurnost, komfort, sport, zaštita od krađe, njega vozila i mnogo više. U našoj prodavnici dodatne opreme razgledajte i lifestyle ponudu: od kačketa, preko majica, privjesaka za ključeve, sunčanih naočala i drugo. Naš saradnik za dodatnu opremu će Vas rado informisati.
Registracija

Registracija

Uštedite vrijeme i izbjegnite čekanje u redovima. Naša agencija, kao ovlašteni posrednih u postupku registracije vozila, nudi usluge: prve registracije vozila, produženje redovne godišnje registracije, kratkoročne registracije za kupljeno novo vozilo (probe), promjene vlasništva nad vozilom, osiguranje vozila od autoodgovornosti, kasko osiguranje vozila.
Vučna služba

Vučna služba

Za Vas ćemo u slučaju potrebe organizovati vučnu službu koja će do Vas stići u najkraćem roku - radnim danima, nedjeljom ili praznikom, od 0 do 24 sata.
Praonica

Praonica

Brinemo i za čistoću Vašeg vozila, pa ćemo ga uvijek nakon bilo koje servisne usluge besplatno oprati u našoj automatskoj praonici.
Certificiranje

Certificiranje

U sklopu naše tehničko kontrolne stanice radimo i certificiranje/ateste vozila i to: pregled prema katalogu promjena (prepravke vozila), pregled sa pogonom na LPG i CNG, pregled vozila za prevoz opasnih tvari ADR, pregled za sudjelovanje u međunarodnom transportu CEMT. Osim toga radimo i HOMOLOGACIJU pojedinačnog vozila. Naš saradnik za certificiranje/homologaciju će Vas rado informisati.
Finansiranje/leasing

Finansiranje/leasing

Nudimo široku paletu opcija financiranja novih i rabljenih vozila putem leasing ili kreditnih aranžmana.
Brzi servis

Brzi servis

Žuri vam se? Uradit ćemo expresno: promjena ulja, kočnice, gume, izduvni sistem - sve male popravke - brzo i u očekivanoj vrhunskoj kvaliteti opravke.
Tehnički pregled

Tehnički pregled

Mi smo ovlašteni, da vršimo godišnju kontrolu za sve marke.
Skladištenje guma i kotača

Skladištenje guma i kotača

Skladištenje gume je teško i zahtjeva prostor. Da bi Vas poštedjeli nepotrebnih muka koje svako proljeće i jesen prolaze mnogobrojni vlasnici vozila, mi rado preuzimamo Vaše ljetne odnosno zimske gume i čuvamo u „Hotelu guma“ - u sigurnim i odgovarajućim uslovima u kojima vijek i kvalitete ostaje u potpunosti očuvan.
Savjetovanje o osiguranju

Savjetovanje o osiguranju

Saradnik za stvari osiguranja rado će odgovoriti sva Vaša pitanja.
Servis klima uređaja

Servis klima uređaja

Održavanje, popravka. Vaš klima uređaj je kod nas u najboljim rukama. Tako ćete uvijek sačuvati hladnu glavu.
Limarsko lakirerske usluge

Limarsko lakirerske usluge

U našoj najmodernije uređenoj Lakirnici mi isključivo obrađujemo visoko-vrijedne i za okoliš prijatne vodene lakove. Naše visoko kvalificirano stručno osoblje garantuje Vam radove popravke u vrhunskom kvalitetu popravke sa punom garancijom.
Dorada vozila

Dorada vozila

Recite nam kakve promjene/dorade želite na Vašem autu. Mi ćemo Vam, u skladu sa našim mogućnostima, pomoći kod ostvarenja Vaših želja.
Vozilo- direktan prijem

Vozilo- direktan prijem

Razgovarajte o Vašim željama sa našim servisnim savjetnikom direktno pored Vašeg auta. Mi ćemo Vas savjetovati. Vi odlučujete.
Njega vozila

Njega vozila

Učinite Vašem vozilu nešto dobro. Sunce, hladnoća, sol, i nečistoća uništavaju lak. Redovita njega vozila brine se za održavanje vrijednosti vozila kao i za "sjajan nastup". U našoj prodavnici dodatne opreme naći ćete paket njege za kod kuće ili dogovorite njegu Vaše vozila u našem servisu.
Bus

Bus

Najbliža stanica javnog prevoza udaljena je samo nekoliko metara od našeg prodajno servisnog centra
Kreditne kartice

Kreditne kartice

Kod nas možete plaćati sljedećim kreditnim karticama: Master Card, Maestro Card, Visa Electron Card, jednokratno ili na rate.
Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Za vrijeme Vašeg boravka osigurana je besplatna wi-fi internet veza kako bi Vam skratili vrijeme čekanja.
Volkswagen e-mobility

Volkswagen e-mobility

Prijeći na e-mobilnost? Postaje sve lakše! Kod nas možete testirati novi e-Golf i saznati sve o e-modelima. Osim toga kod nas možete dopuniti svoj električni automobil. Među prvima smo u BiH i jedini na Tuzlanskom kantonu koji imamo instaliran dvostruki punjač za električna vozila.