AKTUELNOSTI U AUTO KUCI
31.03.2019

Dodjela priznanja za auto kuću NIPEX

Priznanje za NAJBOLJI servis VW AG servisne mreže u BiH za 2018 godinu i drugo priznanje za NAJBOLJEG koordinatora školovanja VW AG servisne mreže u BiH za 2018 godinu
Nagrada

PORSCHE BH je 28.03. i 29.03.2019. godine organizovao redovnu godišnju konferenciju na kojoj su prisustvovali svi ovlašteni prodajno-servisni centri VW-koncerna iz BiH.

Na kraju konferencije, predstavnici PORSCHE BH su auto kući NIPEX dodijelili dva priznanja; prvo priznanje za NAJBOLJI SERVIS VW AG SERVISNE MREŽE U BIH ZA 2018 GODINU – za izvanredne poslovne rezultate, organizaciju i kvalitet rada, lojalnost i doprinos ovlaštenoj servisnoj mreži u 2018 godini.

I drugo priznanje za NAJBOLJEG KOORDINATORA ŠKOLOVANJA VW AG SERVISNE MREŽE U BIH ZA 2018 GODINU - za uspostavljanje izvanrednog i održivog sistema interne edukacije servisnog osoblja u skladu sa smjernicama proizvođača.

 

„Rukovodstvo auto kuće NIPEX se ovom prilikom želi zahvaliti Importeru PORSCHE BH na podršci i korektnoj saradnji koju ove dvije kompanije njeguju duže od 20 godina.

Rukovodstvo NIPEX-a se posebno želi zahvaliti svim svojim uposlenicima koji su direktno zaslužni za ova priznanja, ovo su njihova priznanja. Bez nesebičnog anganžmana, marljivosti i lojalnosti svih uposlenika u NIPEX-u, NIPEX ne bi bio to što je danas. Zato, još jedno veliko hvala svim kolegama – rukovodilac postprodaje, Saša Nišandžić“.