NIPEX Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz NIPEX.

  1. Novosti
  2. Dodjela priznanja za auto kuću NIPEX
31.03.2019
AKTUELNOSTI U AUTO KUCI

Dodjela priznanja za auto kuću NIPEX

Priznanje za NAJBOLJI servis VW AG servisne mreže u BiH za 2018 godinu i drugo priznanje za NAJBOLJEG koordinatora školovanja VW AG servisne mreže u BiH za 2018 godinu

Nagrada

PORSCHE BH je 28.03. i 29.03.2019. godine organizovao redovnu godišnju konferenciju na kojoj su prisustvovali svi ovlašteni prodajno-servisni centri VW-koncerna iz BiH.

Na kraju konferencije, predstavnici PORSCHE BH su auto kući NIPEX dodijelili dva priznanja; prvo priznanje za NAJBOLJI SERVIS VW AG SERVISNE MREŽE U BIH ZA 2018 GODINU – za izvanredne poslovne rezultate, organizaciju i kvalitet rada, lojalnost i doprinos ovlaštenoj servisnoj mreži u 2018 godini.

I drugo priznanje za NAJBOLJEG KOORDINATORA ŠKOLOVANJA VW AG SERVISNE MREŽE U BIH ZA 2018 GODINU - za uspostavljanje izvanrednog i održivog sistema interne edukacije servisnog osoblja u skladu sa smjernicama proizvođača.

 

„Rukovodstvo auto kuće NIPEX se ovom prilikom želi zahvaliti Importeru PORSCHE BH na podršci i korektnoj saradnji koju ove dvije kompanije njeguju duže od 20 godina.

Rukovodstvo NIPEX-a se posebno želi zahvaliti svim svojim uposlenicima koji su direktno zaslužni za ova priznanja, ovo su njihova priznanja. Bez nesebičnog anganžmana, marljivosti i lojalnosti svih uposlenika u NIPEX-u, NIPEX ne bi bio to što je danas. Zato, još jedno veliko hvala svim kolegama – rukovodilac postprodaje, Saša Nišandžić“.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju