NIPEX Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz NIPEX.

  1. Novosti
  2. Novi Amarok je stigao
29.07.2023
Novosti Volkswagen gospodarskih vozila

Novi Amarok je stigao

Novi pickup iz radionce Volkswagen Privrednih Vozila je sada dostupan i kupcima u Bosni i Hercegovini.

Amarok

Novi Amarok: OFFROAD 2.0

Nakon što je Amarok prethodne generacije napravio veliki uspjeh sa preko 830.000 isporučenih vozila u svijetu, sada stiže njegov nasljednik koji je postao veći, impresivniji i opremljen najsavremenijom tehnologijom.


Svestranost fantastične offroad sposobnosti i predefinisane varijante opreme za sve potrebe kupaca

Pickup modeli postaju sve popularniji  i na tržištima evropskog kontinenta zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji karakteristika. Svestranost u komercijalnim zadacima, offroad i vučne sposobnosti, visoki nivo bazne sigurnosti, snažni pogonski sklopovi, veliki broj sistema za asistenciju vozaču, napredni infotainment sistemi, markantan dizajn i luksuzni interijer čine Novog Amaroka dominatnom pojavom na cesti u svakom pogledu.

Novi Amarok se na tržištu Bosne I Hercegovine nudi u karoserijskoj izvedbi dvostruke kabine sa 5 sjedišta. Dužina od 5,35 m, povećani osovinski razmak i skraćeni prednji i zadnji prevjes rezultiraju markantnim proporcijama i unaprijeđenim offroad sposobnostima.

Kupci imaju izbor od 6 različitih nivoa opreme, počev od bazne varijante "Amarok", konfigurisane za komercijalnu upotrebu, preko komfornijih "Life" i "Life Navi" varijanti, zatim elegantne i luksuzne "Style" verzije, do dvije premium varijante koje čine vrhunac ponude: onroad "Aventura" i offroad "Panamericana".


Image

Osjećajte se bezbjedno. Visok nivo sigurnosti i snažni pogonski sklopovi
 
Ne postoji mnogo vozila na cesti u kojim se možete osjećati tako sigurno kao u Novom Amaroku. Veličina i robusnost mu pružaju značajnu baznu sigurnost koja je dalje nadograđena sa preko 30 sistema za asistenciju vozaču.

U ponudi su tri pogonska sklopa, dizelski 2.0 TDI motori snage 125 kW sa manuelnim mjenjačem, 2.0 TDI sa 151 kW i 10-stepenim automatskim mjenjačem, te najsnažniji 3.0 TDI V6 sa 177 kW uparen sa 10-stepenim automatskim mjenjačem.

Pored svega Volkswagen nije zaboravio ni na unutrašnjost, kojoj su posvetili posebnu pažnju u odabiru najkvalitetnijih materijala i razvoju naprednih tehnologija. Svi modeli su opremljeni digitalnim kokpitima veličine 8" do 12" te velikim vertikalno postavljenim infotainment ekranima od 10" i 12".


Image

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju