AKTUELNOSTI U AUTO KUCI
16.06.2021

SUV modeli za savremene žene

Sport Utility Vehicles iz Volkswagena
Tiguan_1

Predstaviti jedan ili dva modela iz Volkswagen palete modela koji će na najbolji način zadovoljiti potrebe ženskih vozača nije nimalo lak zadatak, jer se pretpostavlja da su potrebe ženskih vozača lako generalizovane. Odlučili smo da postavimo neka osnovna pravila. Vozilo iznad svega mora biti veoma prilagodljivo. Iz iskustva znamo da upravo naši kupci - žene, vrednuju sigurnost, vrijednost za novac, estetiku, kapacitet prtljažnika, praktičnost za djecu, lakoću upravljanja, boje, seksipil i ekologiju. Dodali bi smo da je i ključni faktor da idealno vozilo za žene ne bi trebalo da se lako kvari, a u slučaju popravke, nužno je da za njega postoje kvalitetne postprodajne usluge i osoblje prodaje i servisa koje je uvijek dostupno i od povjerenja.

Neka vozila imaju prednosti zbog svoje prostranosti, dok druga prednjače zbog svoje niske potrošnje goriva. Međutim, osim svega ovoga, uzeli smo u obzir i subjektivne preferencije koje se razlikuju od vozača do vozača.

Stoga smo izdvojili vozila koja kombinuju praktičnost i sportske karakteristike, udobnost limuzine i off-road sposobnosti. Vozila karakteristična po povišenoj karoseriji i povišenom položaj sjedenja - prvo omogućava lak ulazak i izlazak, a drugo dobar pregled.

Posebno su praktični za vozače koji puno putuju gradom. Zahvaljujući manjoj dužini vozila i praktičnim sistemima asistencije vozaču, parkiranje u uskim ulicama i uskim garažama je dečija igra. Pouzdani su kao sportski terenci, agilni kao kompaktni automobili.

Sanja Dimitrijević, NIPEX


Otkrijte kompaktne SUV modele iz Volkswagena

Image
Image
Image