NIPEX Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Volkswagen priprema T-Roc Cabrio!
26.02.2018
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

Volkswagen priprema T-Roc Cabrio!

Volkswagen planira da za nekoliko godina u svojoj ponudi ima ukupno 20 modela u SUV/crossover segmentu, a među njima će se naći i T-Roc Cabrio. I u Volkswagenu su izgleda pomno pratili situaciju sa prodajom Range Rovera Evoque Cabrio, koji se pokazao kao uspješan model i koji na tržištu prolazi bolje nego što su mnogi predviđali.

T-Roc Cabrio

Kako stvari sada stoje, dvovratni T-Roc Cabrio sa sklopivim krovom se u prodaji može očekivati 2020. godine, pri čemu će se za proizvodnju brinuti fabrika u Osnabrücku u Nemačkoj. Tamo se trenutno prave VW Tiguan i Porsche Cayman, a zbog proizvodnje T-Roc Cabria u planu je da se u nju uloži 80 miliona eura.

Detalji još nisu poznati, ali se u gami očekuju motori poznati iz regularnog T-Roc modela (jedan od njih bi trebalo da bude 1.5 TSI benzinac sa 150KS). Na kraju, mediji procjenjuju da će T-Roc Cabrio u Njemačkoj startovati po cijeni od oko 25.000 eura.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju