NIPEX Novosti

Ovdje možete pronaći sve aktualne novosti iz NIPEX.

  1. Novosti
  2. Volkswagen T-Roc i Taigo
07.04.2024
Novosti iz salona

Volkswagen T-Roc i Taigo

Promotivna ponuda financiranja putem Porsche Leasinga donosi više za vas.

Taigo i T-Roc

Vaš novi Volkswagen vas čeka uz promotivne uslove financiranja.  


Na vama je samo da odaberete model iz naše bogate ponude i izaberete financiranje u Porsche Leasing promociji:

Kamatna stopa 2,99%*


Taigo ili T-Roc. Izaberite svoje vozilo već sada!


Promotivna ponuda vrijedi do 30.06.2024. 


*Ogledni primjer finansiranja putem finansijskog leasinga u iznosu od 50.000,00KM i učešćem od 15% u iznosu od 7.500,00 KM na period od 60 mjeseci. Iznos finansiranja je 42.500,00 KM. Mjesečna leasing naknada prema ovoj ponudi iznosi:

763,48 KM. Ukupno prvo plaćanje prije isporuke predmeta leasinga iznosi 9.337,66 KM i uključuje prvu mjesečnu leasing naknadu od 763,48 KM, neto troškove zaključenja ugovora 1% u iznosu od 427,35 KM, neto troškove provjere korisnika 10,00 KM te PDV na kamatu, neto troškove zaključenja ugovora i troškove provjere korisnika leasinga u iznosu od 636,83 KM. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za tromjesečni EURIBOR i iznosi 2,99 %. Efektivna kamatna stopa (EKS) / Efektivna stopa leasing naknade (ELIN) iznosi 4,29% i uključuje gore navedene troškove i PDV.


Korisnik leasinga izvršava sva plaćanja u KM prema srednjem kursu za EUR na dan plaćanja kod Centralne banke BiH. U ponudu nisu uključeni troškovi kasko osiguranja, troškovi AO i troškovi registracije. Akcijska ponuda važi uz zaključivanje polica autoodgovornosti (AO) te kasko osiguranja preko ASA CENTRAL Osiguranja d.d., za cijelo vrijeme trajanja ugovora o leasingu.


Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje Ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Trajanje ugovora je 60 mjeseci. Godišnji iznos kasko osiguranja u iznosu od 1.475,00 KM.Zainteresirani?
Ukoliko jeste, kontaktirajte nas ili posjetite naš Volkswagen prodajni salon – rado Vam stojimo na raspologanju i bit će nam zadovoljstvo dati Vam i dodatne informacije o širokom spektru naših proizvoda i usluga!


Dobro došli u Nipex ☕️
📧 [email protected]    

📧 [email protected]   
☎️ 035384384  

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju