NIPEX Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi Touareg, tehnički najnapredniji Volkswagen do sada, od sada dostupan i na bh. tržištu
10.09.2018
NOVOSTI IZ VOLKSWAGEN-A

Novi Touareg, tehnički najnapredniji Volkswagen do sada, od sada dostupan i na bh. tržištu

Pod sloganom “SUV nove generacije”, na tržištu Bosne i Herecegovine krenula je prodaja novog Volkswagena Touarega sa dizelskim motorom od 286 KS i to po cijeni od 115.552 KM. Opremljen je, između ostalog, sa Innovision kokpitom i prilagodljivim zračnim ovjesom sa opcijom upravljanja i stražnjih točkova. Najnoviji Volkswagenov model predstavlja prekretnicu koja je dio velike ofanzive modela i tehnologije ovog automobilskog brenda, i koja jasno pokazuje šta sve njihovi inžinjeri i dizajneri znaju i mogu. Ovaj novi model oduševljava svojim ekspresivnim dizajnom, inovativnim sistemima sigurnosti, te vrhunskim kvalitetom materijala i izvedbe, što ga svrstava na sam vrh visoke klase u SUV segmentu.

New Touareg

U svijetu je prodano gotovo milion vozila prve i druge generacije ovog modela. Touareg nove generacije pruža jednaku udobnost i dinamiku kao i njegovi prethodnici, a kao tehnološki najprogresivniji Volkswagen svog vremena, ima potencijal privući pažnju vozača svih modela više klase, te tako osvojiti nove ciljne grupe.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju