NIPEX Mehanička blokada mjenjača

  1. Servis i oprema
  2. Mehanička blokada mjenjača
28.02.2018

Mehanička blokada mjenjača

Mehanički sigurnosni sistem CONSTRUCT sa MUL-T-LOCK interaktivnim cilindrom nudi Vam jedan od najviših nivoa zaštite vašeg vozila.

Construct logo
  • Kompatibilan je sa većinom vozila sa manuelnim i automatskim mjenjačem
  • Lagan je za rukovanje
  • Instalacija se vrši od strane ovlaštenog distributera ili servisa
  • Za pojedine marke vozila predstavlja originalnu dodatnu opremu

SOFISTICIRANA KONSTRUKCIJA CONSTRUCT sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom radi na principu onemogućavanja pomjeranja ručice mjenjača u vozilu.

Bazira se na zaključavanju ručice mjenjača pomoću robusnog mehanizma zaključavanja. Za vozila sa manuelnim mjenjačem zaključavanje se vrši za položaj ručice u „R“, a za automatski mjenjač u položaju „P“.

LAGANO RUKOVANJE

Samo jedan okret ključa je potreban za zaključavanje i otključavanje sigurnosnog sistema CONSTRUCT sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom. Ugradnjom sigurnosnih sistema zaštite, CONSTRUCT sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrima, ne narušava se unutrašnji enterijer vozila, kao ni funkcije mjenjača niti bilo koji drugi segment u vozilu.

SIGURNOST ZA 21 VIJEK

Klijenti mogu izabrati CONSTRUCT sistem zaštite sa patentiranim Mul-t-lock interaktivnim cilindrom sa jedinstvenim tehnološkim rješenjima. Zajedno sa sofisticiranom konstrukcijom ovo je veoma popularan proizvod na polju mehaničke zaštite protiv krađe.  Construct je otporan na bušenje, lom, rezanje i ugrađuje se od strane stručnih osoba ovlaštenih distributera i ovlaštene servisne radionice.

NEZAVISNOST I OTPOR

Uređaj ima visoku otpornost na temperaturna i hemijska djelovanja. Djelotvornost sigurnosnog sistema CONSTRUCT sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom ne zavisi od stanja baterije niti stanja bilo kojeg segmenta na vozilu. Construct sistemi u potpunosti eliminišu mogućnost slučajnog zaključavanja sigurnosnog sistema. Smanjena pristupačnost sistemu umanjuje mogućnost skidanja/razoružavanja vozila.

Construct sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom dokazano štiti vozilo čak i nakon zaleđavanja tečnim nitrogenom.

PROFESIONALNA INSTALACIJA

Sigurnosni sistem Construct sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom ugrađuje se od strane obučenih tehničara ovlaštenih distributera ili servisne radionice. Ugradnjom ovog sistema zaštite ne utičete na garanciju Proizvođača vozila. Construct sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom možete ugraditi i prije samog preuzimanja vozila, prilikom obavljanja primopredajnog servisa.

NAČIN UPOTREBE I GARANCIJA

Sigurnosni sistem Construct ne zahtjeva održavanje i visoko je pouzdan nakon svakodnevne upotrebe. Uz ugrađeni sigurnosni sistem Construct sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom dobijate 2 (dva) ključa i kodnu karticu. Kodna kartica je obavezna prilikom izrade novog ključa, čime se dosta smanjuje mogućnost neovlaštenog kopiranja ključa.

POGODNOSTI PRILIKOM OSIGURANJA

U pogledu originalnosti i kvalitete sigurnosni sistem Construct sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrom prepoznat je strane osiguravajućih kompanija u čitavom svijetu kao jedan od najboljih investicija prilikom  osiguranja.

Visok nivo zaštite Vašeg vozila potvrđen je od strane stručnjaka. Construct sigurnosni sistemi su nagrađeni najvećim priznanjima za sigurnost od strane Evropskih kriminalističkih instituta. Razvoj i proizvodnja Construct sistema zaštite sa Mul-t-lock interaktivnim cilindrima certificirani su, u skladu sa Evropskim standardima ISO 9001, 1997 godine.

Zahvaljujući kvalitetu i sigurnosti Construct sistema zaštite ponuđeni su kao originalna dodatna oprema pojedinim svjetskim markama automobila.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneseni podaci nisu važeći. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom biltena. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Zahvaljujemo!

Upravo ste se registrovali za naš bilten.

Odmah ćete dobiti e-mail sa linkom za potvrdu. Potvrdite ovaj link da biste završili registraciju